We're on board

Gepubliceerd op 2 oktober 2020 om 12:00

Na een dag met verplichte mondkapjes, veel veiligheidscontroles, bijna koffer kwijt (Henk had dezelfde koffer als een andere passagier) en een extra lange taxi-rit voor de Immigration-check zijn we veilig én met de goede bagage aangekomen in de haven van Tenerife.

Eenmaal aangekomen bij de receptie moest er eerst een pasfoto worden gemaakt voor onze crew-pasjes. We kregen alle uitleg over de quarantaine-regels en gang van zaken op het schip. Toen we eindelijk hoopten te genieten van ons avondeten wat klaarstond in de koelkast, bleek de magnetron kapot… Sandra had zich al voorbereid op koude rijst, maar Henk zag zijn eerste uitdaging als elektricien. En ja hoor, zo’n 20 minuten sleutelen later konden we alsnog genieten van warm eten.

Het is hier heerlijk weer, zo’n 26 graden, blauwe lucht en uiteraard uitzicht op zee. Maar voor iedereen die denkt dat we vakantie kunnen vieren: dat valt nog tegen😉 Eerst moeten we twee weken in quarantaine. Dat betekent dat we in onze hut moeten blijven en het eten voor de deur gezet wordt. Van 8u – 9u en vanaf 19.30u mogen we het dek op voor beweging en om te ‘luchten’, voor zover dat mogelijk is met mondkapje… We hebben zin om aan het werk te gaan, maar tot die tijd moeten we ons nog even binnen vermaken. Komt vast goed!

 

Een kraan aan boord: Henk is blij :)

Groetjes van ons uit Tenerife!

Reactie plaatsen

Reacties

Karin Steegman
4 jaar geleden

Ha Henk en Sandra,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen op het schip in Tenerife en leuk al vast wat foto's van jullie te zien. En wat een heerlijke overgang naar dat lekkere weer ;) De komende 2 weken in quarantaine gaat jullie vast lukken.
Én hebben jullie een familiekamer? Dat zou wel fijn zijn.
Een hele mooie tijd toegewenst en ben benieuwd naar jullie belevenissen. Groetjes tante Karin.

Henk en Sandra
4 jaar geleden

Ha! Ja we hebben inderdaad een familiekamer voor deze twee weken! Dat is wel fijn, net wat meer ruimte en ook een koelkast enzo :) Na deze twee weken komen we waarschijnlijk gewoon in een tweepersoonskamer terecht, maar dan zijn we natuurlijk toch iedere dag aan het werk!