Groetjes uit de quarantainehut

Gepubliceerd op 6 oktober 2020 om 14:35

Hallo allemaal! Even een berichtje vanuit onze quarantainehut. Tot nu toe kunnen we ons aardig vermaken met lezen, spelletjes en wat digitale klussen. Tijdens de twee buiten-uurtjes spreken we andere nieuwe crew-leden, de sfeer aan boord is erg goed en we hebben zin om aan de slag te gaan. En misschien kan dat eerder dan verwacht… 

Morgen krijgen we namelijk een test. Als deze negatief is, mogen we weer zelf eten halen en (waarschijnlijk) starten met werken. Dat is hard nodig, want er is genoeg te doen. Henk sprak zijn vrouwelijke collega-elektricien uit Senegal. Ze werkt nu twee jaar aan boord en is erg blij met iedere elektricien die zich wil inzetten.

 

Iedere avond mogen we een uurtje ‘luchten’ op het dek. Het zien van mooie zonsondergangen en de wijde oceaan doen ons beseffen hoe groot de Vader is die we mogen dienen. We zijn benieuwd naar wat we gaan leren en hoe God ons wil inzetten hier aan boord!

[Update vrijdag 9 oktober]: De test-uitslag is negatief, dus dat is goed nieuws! We hebben vanochtend vrijwel het hele schip gezien tijdens een tour en verwachten snel aan het werk te kunnen. Goed weekend allemaal!

Reactie plaatsen

Reacties

Co en Rudina
4 jaar geleden

Halle Henk en Sandra,
Fijn om zo mee te leven met jullie aan boord van de Afrika Mercy.
Goed om te Horen dat de corona test negatief is zodat jullie zich vrij kunnen bewegen over het schip.
Zo maak je kennis met het leven binnen deze Mercy Ships familie, kan je verdwalen, je verwonderen hoe sommige zaken gaan en leer je jullie mede vrijwilligers kennen. Een gezegende zondag en een fijne kerkdienst aan boord!

Sandra
4 jaar geleden

Ha Co en Rudina!
Haha het verdwalen dat is inderdaad niet moeilijk hier... Maar we hebben al ontdekt dat de trappen kleurtjes hebben zodat je daar altijd weet of je voor of achter op het schip bent :) We hadden natuurlijk al wat foto's kunnen zien, maar nooit gedacht dat het zó groot zou zijn! Erg leuk dat jullie meeleven, lieve groetjes vanuit Tenerife

Karin Steegman
4 jaar geleden

Hoi Sandra en Henk,
Gelukkig is de testuitslag negatief en kunnen jullie wat meer van jullie "woonomgeving" gaan ontdekken en zo te lezen is die behoorlijk groot! Wat een leuke foto van jullie samen en een prachtige zonsondergang. Dat is er één om in te lijsten.
Leuk om zo met jullie mee te leven. Alvast veel werkvreugde voor als jullie aan de slag kunnen.